“Fælles” killinger

Vores 2 dygtige missemødre Ingrid og Lucy syntes det var lidt ensomt at ligge i hver deres fødekasse med hver deres killinger.

Det valgte Lucy så at gøre noget ved og begyndte derfor at flytte sine killinger over i Ingrids kasse. Flytningen gik super godt og nu har de 2 missemødre så dannet et ”kollektiv” hvor de er fælles om at passe killingerne i hinandens hyggelige selskab 😻

Vores store killing Frida, (Anni-Frid) fra ABBA kuldet, er blevet ”tante” og hjælper lidt til med at passe killingerne.

På denne lille video kan i se den store ”misfornøjelse” de har sammen.

Hobbyudstilling i Hørsholm

Nu er der igen mulighed for at møde nogle af de klassiske Perserer 😺

Plantorama i Hørsholm arrangerer en mindre hobbyudstilling på søndag den 13/2-22 mellem klokken 9 og 16. Adressen er Ådalsvej 50, 2970 Hørsholm.

På udstillingen vil I kunne hilse på Agnetha, Anni-Frid og Eliot.

Vi glæder os til at se jer.

Anni-Frid som fotomodel

Vores Anni-Frid blev i efteråret inviteret til at være fotomodel for tøjfirmaet Samsøe & Samsøe.

Frida og Jannik brugte nogle timer på et større setup sammen med fotografer, stylister, assistenter, fotomodeller og en masse søde mennesker fra Samsøe & Samsøe, indtil de rigtigt billeder var “i kassen”.

Resultatet kan i se her 🙂Dyrlægen 😱😱


Alle killingerne har i dag været ved dyrlægen for første gang. De tog alle køreturen, (ca. 45 minutter hver vej), rigtigt flot. De er også blevet tilvænnet til bilkørsel inden.

Hos dyrlægen er de alle fundet “fit for fight” og har fået deres første vaccination.

Efter vi kom hjem har de været meget trætte og kun 3 af de 7 killinger skulle have noget at spise til aften. Resten har sovet siden vi kom hjem og de øvrige lagde sig til da de havde spist.

Sådan en dyrlæge er ikke lige til at spøge med – tænker killingerne 😃

Killingerne, små 10 uger gamle

Killingerne udvikler sig helt fantastisk og er ved at begynde at udvise mere personlighed. De er også nogle rigtige røvere der efterhånden har deres små næser med i alt, som i ALT, hvad der foregår i huset 😻😻